رایشن باخ دانش آموخته دانشگاه توبینگن بود و از آنجا مدرک دکترای فلسفه داشت. او شیمیست، زیست شناس، متالورژ، طبیعتدان ،فیلسوف و صنعتگر برجسته و عضو معتبر آکادمی علم پروس ،به دلیل کشف مشتقات متعددی از قیر مانند پارافین واکس و فنول که به لحاظ اقتصادی پراهمیت هستند مشهور است.
در 16 سالگی سودای آن داشت تا در یکی از جزایر پلونزی دولتی جدید و آلمانی تأسیس کند و پنج سال از عمر خود را نیز صرف این فکر کرد.
او سپس توجه خود را به کاربرد علوم در صنعت معطوف کرد کارخانه ها و کارگاه های متالورژی در فرانسه و آلمان را بازدید کرد و اولین کمپانی مدرن متالورژی را در آلمان تأسیس نمود.
رایشنباخ در حیطه وسیعی از دانش به تحقیق پرداخته است. اولین مونوگراف جغرافیایی که در اتریش نمایان شدن اثر اوست.
موقعیت او به عنوان رئیس صنایع شیمیایی ، کوره های آهن و کارگاه های ماشین سازی امکان فوق العاده ای برای انجام تحقیقات تجربی به او می داد. از سال 1830 تا 1834 او تحقیقاتی روی محصولات مختلط از تقطیر عناصر ارگانیک مثل ذغال سنگ و قیر چوب انجام داده که منجر به کشف تعداد ارزشمندی از ترکیبات هیدروکربنها مانند پارافین، فنول، کرئوزوت ،پیتاکال .... شد.
رایشنباخ کار دانشمندان قبل از خودش مانند گالیله را بسط داد که معتقد بودند محور زمین به طور مغناطیسی به یک نیروی مرکزی جهانی در فضا متصل است، در نتیجه مغناطیس زمین از آهن مغناطیسی نشأت می گیرد که می توان آن را در شهاب سنگ ها یافت . این تفکر در جامعه علمی قرن نوزدهم قطعی پنداشته می شد.
در سال 1839 رایشنباخ از کارهای صنعتی دست کشید و به آسیب شناسی سیستم عصبی پرداخت. او بیماری های ضعف اعصاب، خوابگردی، تشنج و فوبیا یا ترس بی علت را مورد مطالعه قرار داد در آن زمان اینگونه فرض می شد که این بیماری ها به دلیل تأثیرات ماه است. بعد از مصاحبه با بیماران متعدد رایشنباخ بسیاری از دلایل این بیماریها و نیز راه های درمان را رد کرد و به این نتیجه رسید که اینگونه بیماری ها کسانی را تحت تأثیر قرار می دهند که حس قوای ذهنی شان به طور غیرمعمولی فعال است. رایشنباخ این را حساسیت نامید.
تحت تأثیر فرانس مسمر، رایشنباخ فرض کرد که شرایط می تواند تحت تأثیر الکترومغناطیس محیطی قرار می گیرد. اما نهایتا تحقیقاتش سبب مطرح کردن یک نیروی غیر قابل سنجش که با مغناطیس پیوسته است و به گفته او تجلی ای از اکثر عناصر است ، نوعی منشأ حیات که دره همه موجودات زنده نفوذ دارد و آنها را به هم متصل می کند. و این نیرو را نیروی ادیک نامید.
o گروه موضوعی ← علوم باطنی
o نظریه های ارایه شده ← نیروی اُدیک
o تاریخ (ارایه نظریه یا بازه زندگی) ← 1788- 1869
ما 29 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم