به روایت یکی از همراهان قدیمی:
از همان دوران نوجوانی، یکی از جنبه های مشاهده ای و تحقیقی ایلیا «میم»، دانسته یا ندانسته، در ارتباط با «تفکر متعالی» بود.
به نظر من، در آن زمان (نوجوانی) این تحقیقات و مشاهدات کاملاً پراکنده، غیرمنسجم و حتی آشفته بود و آن زمان، برنامۀ خاصی برای این موضوع نداشت و به نظرم خودِ او هم در حال تجربه کردن و کشف کردن بود.
یکی از جنبه های این مشاهده و تحقیق مربوط به محتوای بینشها و اندیشهها بود که چند سال بعد این جنبه، در اصل «بینش متعالی» متمرکز شد و به یکی از مبانی نظام تفکر متعالی مبدل گشت. این جنبه از تفکر متعالی نوعی خودکاوی و خودشناسی بود که جریان آن از همان زمان نوجوانی و چه بسا از مدتها قبل از آن شروع شده بود اما من در زمان کودکی ایلیا در کنار او نبودم. اما در دورۀ نوجوانی و سالهای بعد در شرایط مختلف و تا جایی که اتفاق می افتاد با او همراه بودم.
نتیجۀ مشاهدات و تفکرات ایلیا دربارۀ این روش خلاق خودشناسی و تفکر که بعدها XYZ (...) نامیده شد، از همان زمان نوجوانی به بعد ثبت و یادداشت شد. در سالهای بعد حجم این دفاتر زیاد شد و آن موقع که کامپیوتر در دسترس مردم نبود، ما یک ماشین تایپ دستی خریدیم تا بتوانیم این نوشتهها را تایپ کنیم تا در صورت لزوم به کتاب تبدیل شود. بعداً هم که تهدیدات امنیتی بیشتر شد، ما از این دفترها عکس برداری و فیلم برداری کردیم و کار پیاده سازی را از روی فیلمها و عکسها انجام می دادیم...
در این شیوۀ خلاق، که بعداً بصورت منسجم و نظام یافته طراحی شد، تدابیر و راهکارهایی وجود دارد تا بتوان از مجموعۀ امکانات بسیار گستردۀ ذهن و مغز و نیز قوانین بنیادی تحقق و موفقیت در راستای تجسم بخشیدن به قصدها و به انجام رساندن رویاها و عملی ساختن اندیشهها بهره گرفت. این سیستم بسیار هوشمند و خلاق، از یک بعد روشی است برای ایجاد تغییرات در زندگی فردی و اجتماعی یا هر نوع تغییر دیگر مثل تغییر در افکار، رفتار، نگرشها و بینشها و تغییر در احساس و اوضاع. این نظام خلاق از یک بعد، ترکیبی بود از همۀ روش های بسیار کهن، روش های مقدس (استخراج شده از کلام خدا) و روش های جدید و مدرن حصول موفقیت و از طرف دیگر شباهت زیادی به هیچیک از این روشها نداشت. بخش های زیادی از XYZ توسط خودِ استاد خلق شده بود و اندیشه های خلاق خودِ او محسوب می شد و بنابراین سابقه ای در مکتبهای قدیم و جدید نداشت.
ما این جنبه را بیشتر بعنوان علم موفقیت (دانش تحقق خواسته ها) می شناختیم و حجم نوشته هایی که از تفکرات و مشاهدات ایلیا «میم» بدست آمده بود نزدیک به سه کتاب می شد که تعداد صفحۀ هر کدام حدود سیصد است. در کنار تمرینات مربوط به روح زایی و انرژی زایی که از همان سالها (حدود بیست سال پیش) توسط کار ورزان مختلف انجام می شد، این نوع تمرینات [ مرتبط با XYZ و علم موفقیت ] هم توسط بعضی از کار ورزان اجرا می شد اما بعداً هر دو دسته از فن تمرینها با هم ترکیب و یکپارچه شدند.
منبع: برگرفته از کتاب 360 دکترین و تئوری فراگیر- نظریه های بنیادی ایلیا «میم»
برای دانلود نسخه پی دی اف اینجا کلیک کنید.
ما 51 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم