تا بدان روز به جز مدل بِهاسکارای هندی و سجزی سیستانی، همه مدلها، مدار گردش سیارات و ستارهها به دور جرم مرکزی را دایره میدانستند. دایره شکل مقدسی بود که از هر طرفی هماهنگی داشت و این موضوع از نظر آنها با نظم آفریننده همخوانی بیشتری از خود نشان میداد. کپلر نیز به پیروی از همین عقیده به سختی تلاش میکرد تا حرکت سیاره مریخ را در مدلهای گوناگونی که تا آن روز ارائه شده بود توجیح نماید. سرانجام زمانی که کپلر مدار مریخ را بیضی شکل فرض کرد و مدل خورشیدمرکز کپرنیک را پذیرفت همه چیز در جای خود شروع به حرکتی منظم نمود. کپلر مریخ را از آن جهت انتخاب کرده بود که در اطلاعات به ارث رسیده از براهه، عدم تقارن زیادی در حرکت این سیاره مشاهده نمود.
سرانجام کپلر پاسخ را یافته بود و در قوانین سهگانه خود مدل جدیدی از عالم را ارائه مینمود که تمام تصورات بشر از دنیای اطراف خود را هدف گرفته بود. این قوانین نه تنها در مورد حرکت سیارات منظومه شمسی به دور خورشید به خوبی پاسخگو بود، بلکه چگونگی حرکت چهار قمر بزرگ مشتری که چندی بعد گالیله آنها را یافت را نیز به دقت خوبی پیشبینی کرد. کشف این اقمار چهارگانه دلیل خوب و واضحی بود که همه اجرام جهان هستی به دور زمین نمیچرخند. ما امروزه از همین قوانین به منظور بررسی حرکت ماهوارهها به دور زمین استفاده میکنیم.
کپلر نابغهای همه فن حریف بود که علاوه برکشف قوانین سه گانه، جدول موضع ستارگان (زیج) را گردآوری کرد، یک تلسکوپ نجومی ساخت، در زمینۀ حساب بینهایت کوچکها و لگاریتم کار کرد، علم اپتیک هندسی را بنیاد نهاد، ساختار چشم انسان را مطالعه کرد، جذر و مد اقیانوسها را توضیح داد، و نخستین افسانه علمی را با عنوان «رویا» به زبان لاتین نوشت که در آن ساخت یک کشتی را برای درنوردیدن اقیانوسهای فضا در عالم توصیف کرد.
• http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%8C%D9%88%D9%87%D8%A7%D9%86_%DA%A9%D9%BE%D9%84%D8%B1
• http://en.wikipedia.org/wiki/Kepler
o گروه موضوعی← علوم پایه
o نظریه های ارائه شده← قوانین حرکت سیاره ای/ ستاره بیت لحم
o تاریخ (ارائۀ نظریه یا بازۀ زندگی)← 1571 تا 1630 میلادی
ما 25 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم