خانه نظریه های جهانی علوم باطنی

هفت لایه حوزه انرژی انسان و هفت چاکرا

هاله انسان به صورت لایه‌لایه می‌باشد. اکثر دانشمندان متافیزیک بر اساس ادراک، تحلیل و دقت خود آنرا به هفت لایه تقسیم کردند که در انطباق با هفت چاکرای اصلی موجود در هاله می‌باشد. لایه‌های یک، سه، پنج و هفت ساختار معین دارند، ولی لایه‌های دو، چهار و شش سیالات بی‌شکل‌اند که در لابه‌لای لایه‌های فرد قرار گرفته است. هر لایه به اتفاق چاکرای مربوطه وظایف مشخصی را بر عهده دارد. هر لایه یک محدوده ارتعاشی محسوب می شود. برای رویت هر سطحی، آگاهی بیننده باید با سطح فرکانسی همان لایه، تنظیم گردد. این لایه های ساختاری فرد، قالب تمای اعضا کالبد یزیکی را در خود حمل می کند. جریانی عودی از انرژی در امتداد نخاع حرکت می کند و به بالا و پایین می رود. این جریان از بالای سر و دنبالچه عبور کرده و در کالبدهای دیگر نیز جاری می گردد. در حوزه انرژی، گردابهای مخروطی چرخانی به نام چاکرا وجود دارد که نوک مخروط آنها به جریان نیروی عودی متصل است. قسمت پهن این مخروطها در حاشیه کالبدی قرار دارد که چاکرا در آن مستقر است. در هاله هر سطح با یکی از چاکراها منطبق است، یعنی نخستین لایه با اولین چاکرا و به همین ترتیب. این مراکز مسؤول تبادل انرژی بین هاله انسان و هاله کیهان(ارسال و دریافت انرژی) و همچنین مسؤول متعادل کردن انرژی در سطوح مختلف هاله می‌باشند.

مطالعه بیشتر...

طریقت تولتکی مرور دوباره

مرور دوباره، به زبان ساده، طرز کار خود درمانی است و با رها سازی وقایع گذشته ما، به طریقی اجرا می شود که می توانیم وجودمان را از آسیبی التیام بخشیم که از آنها در ما به جا مانده است. معمولا این آسیب از تاثیر کشمکش های عاطفی مکرر بوجود امده است. همچنین استمرار عادات شخصی ما انرژی حیاتیمان را تحلیل می برد. مرور دوباره دارویی برای این آسیب هاست. در حقیقت مرور دوباره سلسله ای از کارهای انرژتیکی است که میدان انرژی ما را از آسیبی التیام می بخشد که در گذشته به ان وارد آمده است. تاثیرات آسیب ها باعث شده که بتدریج تر و تازگی طبیعی هر شخصی در اثر رنجیدگی ها و درگیری های متقابل با دیگران از بین برود. حین مرور با استفاده از ویژگی تطهیر کننده ای که برای تنفس وجود دارد این اثرات را می توان دور کرد. نقش دیگر مرور، بازگشت ادراک به زمان شادابی، زمانی که کالبد انرژی هنوز سالم و دست نخوره بود، است و زمینه ای فراهم می شود که شخص خودش را متعادل کند.

مطالعه بیشتر...

نظریه اتصال روح به بدن مثالی منفصل

مطالعه بیشتر...این نظریه در رابطه با زندگی روح انسان ایده هایی دارد...

مطالعه بیشتر...

«عدم تجسد موقت» یا «عود روح به بدن»

مطالعه بیشتر...از دیدگاه این نظریه هویت شخصی كاملا بر عهده روح نیست، هر چند در برههای از زمان، ما بدون بدن خواهیم بود . . .

مطالعه بیشتر...

نظریه تناسخ

مطالعه بیشتر...بر اساس قانون كارما (Karman) به معناى كردار، آدمى نتیجه اعمال خود را در دوره هاى بازگشت مجدد خود در این جهان مى بیند

مطالعه بیشتر...

نظریه هارتمن در رابطه با رویا

مطالعه بیشتر...ايده اصلي از اين قرار است: الگوهاي رفتاري جابه جا مي شوند و پيوسته روابطي در مغزهاي ما ساخته و واسازي مي شوند كه مبناي جسماني اذهان ما را شكل مي دهند. در ايجاد روابطي كه در نهايت آنها را با عنوان كاركرد ذهني تجربه مي كنيم، پيوستگي كاملي وجود دارد. در يك انتهاي زنجيره، فعاليت متمركز بيداري قرار گرفته مثل وقتي كه يك كار ورزشي مي كنيم. در اينجا كاركرد ذهني تمركز يافته، زنجيروار و محدود است. زماني كه ما از بيداري با حواس جمع به بيداري آزادانه تري وارد مي شويم - خيال پردازي و سرانجام رويابيني - فعاليت مغزي تمركز كمتري مي يابد و آزادتر، كلي تر و خيالي تر مي شود. رويابيني انتهاي اين زنجيره است، حالتي كه در آن پيوندها را آزادتر مي گذاريم.

مطالعه بیشتر...

هاله و نيروي حياتي

مطالعه بیشتر...هر کسی به دلیل حضور خود درهر جایی می تواند تاثیرات مطلوب یا نا مطلوب، مثبت یا منفی بر روی دیگران بگذارد وحتی می تواند این تاثیرات را تا فاصله های دوری روی دیگران منتقل نماید

مطالعه بیشتر...

نظریه شعور

مطالعه بیشتر...هر موجود زنده یک "سیستم زنده" است(رشد می‏کند) که از مجموعه‏ای از سیستم‏های زنده ی کوچک‏تر تشکیل می‏شود و خودش نیز به نوبه ی خود زیرمجموعه‏ای از طبیعت است. یک‏سیستم زنده علاوه بر خصیصه ی همانندسازی، دارای توان "خودگردانی نسبی" نیز هست. بدین معنی که می‏تواند در پاره‏ای موارد تحت تأثیر محرکی، از خود عکس‏العمل نشان‏بدهد یا خود‏را کنترل نماید و بدون عکس‏العمل باقی بماند.
پس تمام کائنات و طبیعتی که در آن بسر می‏بریم، شبکه‏ای به‏هم‏بافته‏شده از سیستم‏های زنده (گیاهان، حیوانات، انسان...) را تشکیل می‏دهد که هر جزء این شبکه خود یک‏سیستم خودساز است و از خصوصیات همانندسازی و خودگردانی نسبی برخوردار است. باید توجه داشت که سیستم‏های زنده به نوعی با یکدیگر ارتباط دارند و تمام کائنات به‏عنوان یک ‏سیستم همپاس عظیم به حیات تک‏تک اجزاء آن بستگی دارد و اگر بپنداریم که حتی یک باکتری بیهوده است، مرتکب اشتباه شده‌ایم.

مطالعه بیشتر...

ورود به سایت


حاضرین در سایت

ما 98 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم


آخرین مقالات

نظریه-ابرزمان
در تمامی طول تاریخ اندیشه همواره تصور فیزیكدان ‌ها و...
تصویرسازی-ذهنی-و-درمان-بیماری-ها
تصویرسازی ذهنی ؛ در طول هر روز هزاران فکر به...
ایده-آل-گرایی،-غرق-شدن-در-آنچه-“باید”-به-جای-آنچه-“هست”
انگارگرایی ، ایده آل گرایی ، تصورگرایی ، مثل گرایی...

آخرین مطالب

نظریه-ابرزمان
در تمامی طول تاریخ اندیشه همواره تصور فیزیكدان ‌ها و...
تصویرسازی-ذهنی-و-درمان-بیماری-ها
تصویرسازی ذهنی ؛ در طول هر روز هزاران فکر به...
ایده-آل-گرایی،-غرق-شدن-در-آنچه-“باید”-به-جای-آنچه-“هست”
انگارگرایی ، ایده آل گرایی ، تصورگرایی ، مثل گرایی...

ما را دنبال کنید در:

Please install plugin JVCounter!